The Alien - Link Select

Isnin, 9 Februari 2015

IBLIS LAKNATULLAH???Aku merendah diri dan sujud kepada ALLAH, tuhan sekalian alam yang telah memanjangkan umurku sehingga hari kiamat. Sekarang sudah dekatnya masa yang telah dijanjikan.”
IBLIS LAKNATULLAH


“Wahai Rasul Allah, takdir telah ditentukan dan pena takdir telah kering. Maha Suci ALLAH  yang menjadikanmu pemimpin para Nabi dan Rasul, pemimpin penduduk Syurga, dan yang telah menjadikan aku pemimpin makhluk-makhluk celaka dan pemimpin penduduk Neraka. aku si celaka yang terusir, ini akhir yang ingin aku sampaikan kepadamu. Dan aku tak berbohong."
IBLIS LAKNATULLAH


“Tahukah kamu Muhammad, bahawa aku mempunyai 70000 anak.. Dan setiap anak memiliki 70000 syaitan. Aku tak boleh menyesatkan orang sedikitpun, aku hanya boleh membisikan dan menggoda."”
IBLIS LAKNATULLAH

"Tidakkah kau tahu wahai Muhammad, bahawa barang siapa yang menyukai emas dan perak, ia bukan orang yang ikhlas. Jika kau lihat seseorang yang tidak menyukai dinar dan dirham, tidak suka pujian dan sanjungan, aku boleh pastikan bahawa ia orang yang ikhlas, maka aku meninggalkannya. Selama seorang hamba masih menyukai harta dan sanjungan dan hatinya selalu terikat dengan kesenangan dunia, ia sangat patuh padaku."
IBLIS LAKNATULLAH

“Mereka yang suka berzina adalah sahabat-sahabatku. Pemabuk adalah Teman Tidurku, Temanku yang paling rapat ialah Pemakan Riba dan Rasuah. Pencuri adalah Tetamuku. Utusanku adalah Tukang sihir.  yang membuatku gembira adalah orang yang bersumpah dengan Cerai. Kekasihku adalah orang yang meninggalkan solat Jumaat dan manusia yang paling membahagiakanku adalah orang yang meninggalkan solatnya dengan sengaja."


IBLIS LAKNATULLAH
Tiada ulasan: