The Alien - Link Select

Selasa, 26 Februari 2008

PETUA BERKESAN UNTUK LANGSINGKAN BADAN BAGI ORANG GEMUK!

GEMUK? satu perkataan yang agak menghinakan bagi segelintir mereka yang ada masalah ini. Aku sangat2 bersimpati dengan orang yang mengalami masalah2 seperti ini. Oleh itu, satu hari tahun lepas, aku duduk bertafakur memikirkan sesuatu. Sebelum ini aku buat banyak kajian tentang pemakanan dan senaman yang mampu mengawal kesihatan kita. Selain itu juga, aku menyusun beberapa buah resepi dan amalan khsusus serta senaman istimewa bagi mereka yang mengalami masalah ini. Insyallah sekiranya mereka ini benar2 serius untuk menguruskan badan ...pasti dalam masa 6 minggu sahaja... mereka akan mendapati tubuh gemuk itu sudah tiada !
Baiklah ... mari kita lihat dari segi pemakanan. apakah resepi minuman yang berkesan untuk memastikan lemak di tubuh diuraikan satu persatu setiap hari? Aku ada buat satu resepi yang pastinya berkesan untuk menghalang pembentukan lemak yang berlebihan dalam tubuh.
bahan-bahannya :
1 biji Timun + 1 biji limau kasturi + 1 biji lobak merak + 5 cm Halia.
-Blender ke tiga2 bahan tadi dan campurkan dengan perahan air limau dan air masak satu gelas dan minum di sebelah pagi dan sebelah malam(lepas sarapan dan lepas makan malam) atau pun setiap kali selepas makan. Anda boleh memilih salah satu dari cara tersebut.
Keduanya senaman khas.
anda boleh mengamalkan YOGA dan Senaman Melayu.
-Pelajari dua cara senaman itu dengan teliti-
yang ketiga 'Air Istimewa'
Air masak yang disejukkan dalam suhu bilik.
bacakan Bismillahirrahmaanirr rahiim 21 kali
Al-Fatihah 3
Al-Falaq dan An Naas 1 kali
Ayat Qursyi satu kali
salawat 7 kali.
niatkan dalam hati :
"Ya Allah berkati ayat2 suci -Mu ini, sederhanakan lah berat dan ketinggian tubuhku serta hilangkan lemak yang berlebihan dari tubuh ku dan sihatkan lah, perbaikilah bentuk rupaku dan sihatkanlah aku, Ya Khaliq, Ya Rabbulm 'Aalaaminn....
amin"
insyallah amalkan secara berterusan setiap hari dan malam . Dalam 6 minggu Insyallah ada perubahan besar yang menakjubkan anda.


selain itu sila dapatkan produk STOMA-K Keluaran HPA-
Stoma K adalah satu bentuk ramuan yang dihasilkan 100% dari herba dan tidak mengandungi bahan kimia. Bahan aktif falam produk ini ialah (-) Hydrocytic Acid (-) HCA ini berupaya untuk mengurangkan selera makan, membantu penghasilan dan penyimpanan lemak dan mengaktifkan pembakaran lemak. Formula ini amat berkesan untuk mengatasi permasalahan obesiti. Keadaan in akan menyebabkan kebanyakan kalori ditukarkan kepada glikogen dalam hati dan hanya sedikit kalori akan disimpan sebagai lemak. Kebanyakan produk pelangsing dan menurunkan berat badan yag terdapat di pasaran menggunkan bahan kimia yang boleh menyebabkan berlakunya kesan sampingan khusus kepada gangguan tekanan jantung. Stoma K amat sesuai dan selamat digunakan kerana:-

1. HCA tidak diklasifikasikan sebagai dadah.

2. HCA tidak bertindak balas dalam mitokondria, maka proses penghasilan tenaga secara normal dalam kitaran kreb tidak diganggu.

Kesan Stoma K tidak akan berkurang setelah digunakan pada jangka masa tertentu.

Komposisi (60 Kapsul per botol) :
1. Tetra Indica 2. Centella Asiatica.

Dos :
Amalkan 2 kapsul pada waktu pagi dan 2 kapsul pada waktu malam.

Harga :

Semenanjung : RM22

Sabah/Sarawak : RM25

Tiada ulasan: