The Alien - Link Select

Khamis, 9 Mac 2017

ILMU PAGAR DIRI ZAHIR DAN BATIN ???Memagar diri dengan AYAT QUR'AN iaitu Ayat Takhta ALLAH juga dikenali umum sebagai Ayat Qursyi.
BACA  Bismillah dan ayat Qursyi sambil menarik nafas. Sekali nafas sekali bacaan.

“ALLAHU LAA ILAAHA ILLA HUWAL HAYYUL QAYYUMU. LAA TA’KHUDZUHUU SINATUW WA LAA NAUUM. LAHUU MAA FISSAMAAWAATI WA MAA FIL ARDHI. MAN DZAL LADZII YASFA’U ‘INDAHUU ILLAA BI IDZNIHI. YA’LAMU MAA BAINA AIDIIHIM WA MAA KHALFAHUM. WA LAA YUHITHUUNA BI SYAI-IN MIN ‘ILMIHII ILLAA BI MAASYAA-A. WASI’A KURSIYYUHUSSAMAAWAATI WAL ARDHA. WA LAA YA-UDHUU HIFZHUHUMAA WAHUWAL ‘ALIYYUL AZHIIM.”

TERJEMAHAN :
2:255. Allah, tidak ada tuhan melainkan Dia, Yang Hidup, Yang Kekal. Mengantuk tidak mengambil-Nya, dan tidak juga tidur. Kepunyaan-Nya apa yang di dalam langit dan apa yang di dalam bumi. Siapakah dia yang akan mengantara di sisi-Nya, kecuali dengan izin-Nya? Dia tahu apa yang sebelum mereka, dan apa yang sesudah mereka, dan mereka tidak tahu sesuatu daripada pengetahuannya, kecuali apa yang Dia hendaki. Takhta-Nya merangkumi langit dan bumi, dan Dia tidak rasa tertekan menjaga keduanya; Dia Yang Tinggi, Yang Agung.

Apabila bacaan tamat, nafas yang ditarik juga tamat pada masa yang sama. Tahan nafas dan baca doa dalam hati.

“Subhanaka Ya ALLAH, Ya Rabbil ‘Aalamiin.  Jadikanlah Di diri zahir dan batinku ini seperti Kota Cahaya,  yang tidak dapat dikhianati oleh Syaitan Jin, Syaitan manusia  dan kejahatan haiwan serta kejahatan seluruh makhluk-Mu. Ya Rahmaanirrahiim, Ya Maalikiyawmiddin , iyyakana’buduu waiyyakanasta’in, Innaka sami’udduaa, Ya Rabbi Taqabbal -du’aai walhamduka yA Allahirrabbil ‘Aalamiin.”


Hembus nafas perlahan-lahan, bayangkan cahaya yang putih yang silau memenuhi seluruh tubuh zahir dan batin mu. amalkan setiap awal pagi dan awal malam. ANYASYALLAH besar manfaatnya untuk sesiapa yang mengamalkannya.

Tiada ulasan: