The Alien - Link Select

Rabu, 26 Ogos 2009

GELOMBANG KEDUA H1N1


AGAK TERKEJUT DENGAN ANGKA KEMATIAN BAGI VIRUS INI. 71 kematian yang dilaporkan oleh akhbar Berita Harian hari ini. H1N1 semakin tidak terkawal di negara kita. aku meminta kepada semua yang demam-demam dan apa-apa masalah kesihatan duduk sahaja di rumah dan amalkan pemakanan yang sihat dan dapatkan segera ubat-ubatan di klinik berhampiran. Jangan bergerak kemana-mana. Yang perempuan Islam tolonglah pakai Jubah yang menutup separuh wajah. Inilah kebaikannya 'Burqah' yang orang-orang jahil dan berfikiran sempit selalu mengharamkannya. Kononnya pakaian seperti ini mencabul hak asasi manusia. B Inilah masalahnya kalau tiada agama. Cuba semua perempuan pakai pakaian ini... Insyallah tiada akan berlaku masalah jangkitan virus dan sebagainya. Malah masalah sosial pun akan terkawal... Tetapi ada jugalah individu yang jahil menolak galakan Allah supaya berpakaian seperti ini. Tidak moden katanya!... sebenarnya individu macam ni yang tidak moden. Allah Maha Tahu yang terbaik untuk manusia. Sebab itu dia jadikan peraturan pemakaian yang sesuai untuk semua.


Bak kata Nabil "Lu fikir la sendiri!"


Memandangkan gelombang kedua sudah bermula bagi penularan virus H1N1 ini.... maka Gelombang pertahanan kedua pula akan aku laksanakan. Semoga bagi yang membaca ini mengambil inisiatif untuk mengambil langkah ini.. ini merupakan petua yang amat berkesan.
Petua pertama


Bahan-bahan


1. Bawang Putih 7 ulas-blender

2. Air panas semangkuk (100'c) atau besen yang muat ukuran kedua-dua kaki anda.

3. Tuala atau selimut. (tudung kepala anda dan wapkan kepala anda di bawah selimut atau tuala ini.)


Wapkan dan sedut wap bawang putih yang telah direndam dalam air panas tadi. pastikan paru-paru menerima wap itu sepenuhnya dan hembuskan diluar mangkuk nafas anda tadi. Buatlah sehingga wap air panas bawang putih itu menjadi sejuk.... bila ia sejuk maka rendamlah kedua belah kaki anda di dalamnya selama setengah jam. Insyallah akan menguatkan sistem Imun anda.Petua Kedua


1. Amalkan memakan dua ulas bawnag putih mentah di waktu sarapan pagi dan di waktu makan malam.

2. Minumlah air suam yang dicampur madu asli dan bawang putih seulas setiap pagi.


Petua Ketiga


1. Doa dan ayat-ayat suci al-Qur'an bagi orang Islam dan bukan Islam pula gunakan ayat-ayat suci dari kitab anda.


Doanya.


"Bismillahirrahmaanirrahiim.... Segala puji bagi Tuhan seluruh Alam yang menciptakan penyakit dan wabak ini. Salawat dan salam pada junjungan Rasulullah SAW dan para sahabat baginda. Ampunilah dosa-dosaku yang Ya Ghafuururrahiim.... Ya Allah, Ya rahmaanirrahiim, Ya Mujiibu Ya Wahaabu Ya Shamadu... LIndungilah daku dari wabak ini dan selamatkan aku dan keluarga daku dari segala jenis penyakit dan wabak yang sedang menulak ketika ini. Wahai Tuhan Yang Maha Pelindung. Dengan kemuliaan Laa ilaaha illallah Muhammadurrasulullah.... perkenankanlah doa ini, Ya Allah dan salawat dan salam untuk Rasulullah SAW dan para sahabat. Segala puji bagimu ....Ya allah amin Ya Rabbil a'alamiin." Ulangi 3 kali selepas solat sunat dua rakaat.Bagi yang bukan Islam pula.


Buatlah satu meditasi untuk menguatkan sistem Imun. Bernafas lah dalam-dalam dan pejam mata serta sarankan pada diri anda dengan saranan ini.


"Aku ini kebal dari segala wabak dan penyakit. Wabak H1N1 tidak akan mampu memudaratkan aku. Aku kuat! Aku kebal!" 7 kali dalam senafas


Ulangilah setiap malam ketika hendak tidur dan ketika bangun pagi. Ia baik untuk mengaktifkan aura pelindung setiap manusia yang mengamalkannya.


pesanan-- basuh tangan selalu dan amalkan pemakanan sihat.Selamat berusaha....

semoga Malaysia bebas dari wabak ini secepat mungkin.


"Berdoa, berusaha dan bertawakkal"


1 ulasan:

Faizah berkata...

Pelik ye..asal perempuan je kene pki pakaian ttp muke? dah wabak tu lelaki perempuan kene...sape yg bodoh skrg ni?
dlm islam tak wajibkan pun perempuan ttp muka..kalo nak tau asal-usul dye sbb nak cover muke dr debu padang pasir...lain kli kalo nak berdakwah pun gunalah cara hikmah...bukan gn perkataan kasar...buat malu je kalo non muslim bc n sangke org Islam mang suke gn perkataan kasar..