The Alien - Link Select

Ahad, 6 Januari 2008

SELAMAT TAHUN BARU 2008

Aaa... lega! Tahun baru dah muncul. Aku ingatkan tahun 2007 adalah hari akhir dunia ini. namun segalanya lenyap cepat dengan kehadiran 1 januari... Alhamdulillah.... Segala puji bagi Allah SWT, Tuhan sekalian alam ini.
... dan paling mengejutkan aku ini adalah bahawa ...
Aku tak sangka akan bertemu dengan seorang perempuan yang mampu menggugat hati kecil ku ini... Kemesraannya, senyumannya, kelembutannya dan akhlak serta cahaya wajahnya membuatkan aku merasakan menjumpai sesuatu yang hilang selama ini. Aku cuba untuk melupakannya... lagipun sebulan sekali je aku akan bertemu dengannya... itupun tidak memakan masa yang lama... cuma 3 minit sahaja aku akan berurusan dengannya... aku harap aku dapat melupakannya... kalau dia bukanlah jodoh aku... apa gunanya??? buang masa aku je walaupun hati aku ini cair di hadapannya... aku harap bebanan ini akan berlalu... tahun 2008 banyak misteri yang bakal menjelma di hadapan ku ini... aku mesti bersedia... mesti!
Manghadapi tahun baru bagai menghadapi musuh yang tidak diketahui. Musuh yang serba misteri dan amat bahaya sekiranya tidak berhati-hati. Mungkin itu yang akan aku ungkapan. Sekiranya aku adalah Adamus, si pahlawan lagenda alam Fiara itu. Novel jenis fantasi yang cuba aku hasilkan ini adalah novel pertama aku dalam genre fantasi. Aku cuba untuk menghasilkan yang terbaik. Tengoklah macamana sambutannya. Bukan sahaja dari watak dan perwatakan yang perlu dilengkapkan malah peralatan2 lain seperti pedang juga perlu diwujudkan. Pedang Unikorn sudah sedia dan begitu juga pedang-pedang lain yang bakal digunakan oleh musuh-musuh Pahlawan Adamus. Dari kecil lagi aku memang suka berfantasi untuk menjadi seorang hero lagenda yang hebat dan berkuasa serta melalui pengembaraan yang seronok dan mendebarkan. Anyway.... tahun ni merupakan persediaan untuk menyiapkan novel Adamus dan Pedang Unikorn ini....
selamat bekerja buat aku yang semakin rajin menulis ini!

Tiada ulasan: