SEGALA PUJI BAGI ALLAH, TUHAN SELURUH ALAM (1:2)

TIADA TUHAN SELAIN ALLAH YANG ESA, DAN TIADA SEKUTU BAGINYA, TIADA ADA YANG DISEMBAH SELAIN ALLAH.

MUHAMMAD ITU RASULULLAH DAN PENUTUP NABI-NABI

SESUNGGUHNYA AKU ADALAH DARI KALANGAN MUSLIM (96 : 163)

DAN CUKUPLAH ALLAH SEBAGAI SAKSI (48:28)

"WAHAI PEMELIHARAKU, AKU BERLINDUNG PADA ENGKAU DARIPADA CADANGAN-CADANGAN JAHAT SYAITAN-SYAITAN, DAN AKU BERLINDUNG PADA ENGKAU, WAHAI PEMELIHARAKU, DARIPADA MEREKA HADIR PADAKU." (23:97-98) “WAHAI PEMELIHARAKU, JIKA ENGKAU LIHATKAN KEPADAKU APA YANG MEREKA DIJANJIKAN, WAHAI PEMELIHARAKU, JANGANLAH ENGKAU LETAK AKU DI KALANGAN KAUM YANG ZALIM." (23:93-94)

..DAN ENGKAU SELAMATKANLAH AKU DARIPADA KAUM YANG ZALIM.” (66:11)

"AKU BERLINDUNG PADA PEMELIHARA YANG MEMBELAHKAN , DARIPADA KEJAHATAN APA YANG DIA CIPTA, DARIPADA KEJAHATAN KEGELAPAN APABILA IA GELAP, DARIPADA KEJAHATAN ORANG YANG MENIUP PADA IKATAN, DARIPADA KEJAHATAN PENDENGKI APABILA DIA DENGKI." (113:1-5)

"AKU BERLINDUNG PADA PEMELIHARA MANUSIA, RAJA MANUSIA, TUHAN MANUSIA, DARIPADA KEJAHATAN PEMBISIK YANG MENYELINAP, YANG MEMBISIKKAN DI DALAM DADA MANUSIA, DARIPADA JIN DAN MANUSIA." (114:1-5)

CUKUPLAH ALLAH SEBAGAI WAKIL DAN PELINDUNGKU.(3:173)

TIADA KEKUATAN SELAIN KEKUATAN ALLAH YANG MAHA AGUNG

SEGALA PUJI BAGI ALLAH, TUHAN SELURUH ALAM. (1:2)

:

:
The Alien - Link Select

Ahad, 11 April 2010

AYAT KALIMAH TAMMA-SAKTIINI merupakan ayat Kalimah Tammah- Sakti yang diajarkan oleh MALAIKAT JIBRIL kepada NABI MUHAMMAD SAW. ia sangat mujarab dan ampuh untk melindungi diri dari gangguan dan godaan syaitan, Jin Ifrit..dan juga hal2 buruk yang lain. ia terbukti sangat berkesan apabila Rasulullah Nabi Muhammad SAW dilindungi ALLAH SWT dari Jin Ifrit yang datang ingin membakar NABI MUHAMMAD SAW sehingga jin Ifrit tersebut tersungkut dan mati terbakar oleh Obornya sendiri... Bukan mudah nak tewaskan JIN IFRIT... Yang biasa kita rawat dan musnahkan jin dalam badan pesakit rasukan ialah jin biasa je... jin yang kurang hajar je... bayangkan kalau JIN Ifrit yang hebat itu merasuk... nescaya tiada siapa pun yang mampu menewaskannya... kecuali yang menggunakan ayat di atas... bacalah ayat tersebut satu kali sebelum tidur... Insyallah terhindar dari segala perkara2 buruk selama masih dalam keadaan tidur....
amalkan..

PENULIS : Hmmm.. bertambahlah ayat-ayat amalan aku untuk tidur nanti... Insyallah...

Tiada ulasan: