The Alien - Link Select

Selasa, 15 Mac 2011

MIMPI!

Malam tadi aku bermimpi. You know what? aku dalam satu perjalanan untuk membunuh beberapa orang jahat-so, as a great sniper. aku pun tibailah satu persatu musuh-musuh aku... you know what was happen at the end of the road? i saw The Undertaker... hahaha! and he was defeated by me dalam satu pertarungan wrestling kat Stadium Bukit jalil... Gile! tapi seronok dapat buat Tombstone kat Undertaker.... haha senjata makan tuan la ni!... tetiba pula... si Stone Cold Steve Austin meluru masuk, konon2 nak bantu Undertaker laaa... aku tak tunggu lama, kenakan Stunner kat dia... terpelanting Stone Cold sampai ke luar Ring- alaaa.. macam gaya The Rock kalau kena Stunner- gikle2 terpelanting punya.... dah.. tetiba pula, si The Rock Masuk ring... aku acah sikit2 The Rock ni... buat macam Elbow's people laa.. hahahah... The Rock cuak masa tu...ye laa apa taknya..dua jaguh WWE aku tumbangkan dengan mudahnya...
Tetiba pula si The Rock ni meluru, konon nak serang aku laa.. aku dah ready aa masa tu... apa lagi aku tendang bahagian perutnya, dia tertunduk dan pantas aku kenakan Piledriver- The Rock terdiam kat tengah ring dengan kepala berdarah. hahaha! masa tu aku ingatkan dah habis...laaa... rupa-rupanya, masuk lagi si The UIltimate warrior team work ngan si Hulk Hogan... aa.. masa tu ..korang nak tau apa jadi... tetiba....

"Boie, bangunlah, dah jam 6.00, dah lambat ni!" suara bini aku kat sebelah, potong stim betul!
aku baru je nak gasak mamat dua ekor tu! cis!

2 ulasan:

::SMY WORLD:: berkata...

best sgt la mimpi tu.. org dah lambat, boleh mimpi cam tu.. hehehe... takpe, sambung esok malam lak ye.... heheheh..esok org cuti.. takde bangun pkl 6 pagi dah...

SILZACK KHAIROL berkata...

ok... bagus tuuu.. kang org nak bangun jam 6.30 lak...
hehehehe... caaaaaayang Boie!