SEGALA PUJI BAGI ALLAH, TUHAN SELURUH ALAM (1:2)

TIADA TUHAN SELAIN ALLAH YANG ESA, DAN TIADA SEKUTU BAGINYA, TIADA ADA YANG DISEMBAH SELAIN ALLAH.

MUHAMMAD ITU RASULULLAH DAN PENUTUP NABI-NABI

SESUNGGUHNYA AKU ADALAH DARI KALANGAN MUSLIM (96 : 163)

DAN CUKUPLAH ALLAH SEBAGAI SAKSI (48:28)

"WAHAI PEMELIHARAKU, AKU BERLINDUNG PADA ENGKAU DARIPADA CADANGAN-CADANGAN JAHAT SYAITAN-SYAITAN, DAN AKU BERLINDUNG PADA ENGKAU, WAHAI PEMELIHARAKU, DARIPADA MEREKA HADIR PADAKU." (23:97-98) “WAHAI PEMELIHARAKU, JIKA ENGKAU LIHATKAN KEPADAKU APA YANG MEREKA DIJANJIKAN, WAHAI PEMELIHARAKU, JANGANLAH ENGKAU LETAK AKU DI KALANGAN KAUM YANG ZALIM." (23:93-94)

..DAN ENGKAU SELAMATKANLAH AKU DARIPADA KAUM YANG ZALIM.” (66:11)

"AKU BERLINDUNG PADA PEMELIHARA YANG MEMBELAHKAN , DARIPADA KEJAHATAN APA YANG DIA CIPTA, DARIPADA KEJAHATAN KEGELAPAN APABILA IA GELAP, DARIPADA KEJAHATAN ORANG YANG MENIUP PADA IKATAN, DARIPADA KEJAHATAN PENDENGKI APABILA DIA DENGKI." (113:1-5)

"AKU BERLINDUNG PADA PEMELIHARA MANUSIA, RAJA MANUSIA, TUHAN MANUSIA, DARIPADA KEJAHATAN PEMBISIK YANG MENYELINAP, YANG MEMBISIKKAN DI DALAM DADA MANUSIA, DARIPADA JIN DAN MANUSIA." (114:1-5)

CUKUPLAH ALLAH SEBAGAI WAKIL DAN PELINDUNGKU.(3:173)

TIADA KEKUATAN SELAIN KEKUATAN ALLAH YANG MAHA AGUNG

SEGALA PUJI BAGI ALLAH, TUHAN SELURUH ALAM. (1:2)

:

:
The Alien - Link Select

Isnin, 21 Jun 2010

SAKIT PINGGANG???


Kapsul Radix-HPA
Tenaga kelakian, juga baik untuk wanita dingin, menghilangkan sakit pinggang, menguatkan otot dan sendi. Membantu memperbanyakan urin dan memperbaiki buah pinggang.
Produk ini menggunakan bahan utama Eurycoma Longifolia (Tongkat Ali) yang bersaiz besar. Produk ini sesuai diamalkan oleh semua peringkat golongan dan jantina. Radix dapat merangsang proses biosintesis terhadap hormon endrogen khusus untuk lelaki dan estrogen khusus untuk perempuan. Radix yang mengandungi pelbagai herba ini amat baik untuk lelaki yang menghadapi masalah lemah tenaga batin (aphrodisiac). Dalam satu kajian menunjukkan kepekatan sperma lelaki akan bertambah khusus bagi lelaki yang menghadapi masalah sperma cair.

Flavanoid yang terdapat dalam Radix berfungsi sebagai anti oksida, anti virus, anti peradangan dan anti keracunan. Radix tergolong dalam herba diuretik yang membantu memperbanyakkan pengeluaran urine dan memperbaiki ginjal. Radix juga bertindak untuk mempengaruhi metabolisma kalogen bagi memperbaiki tendon, ligamen, rawan, dan sendi yang rosak akibat penyakit gout, arthritis dan rhuematik. Radix bersama Minyak but-But amat sesuai untuk mereka yang menghadapi permasalahan ikatan silang kalogen pada sendi. Mereka yang menghadapi patah tulang atau terseliuh dapat mengatasi dalam masa yang cepat.

Bagi mereka yang demam di tahap awal gunakan Radix dan Malac. Flavanoid dalam Radix amat baik untuk mengatasi penyakit seperti athma sekiranya disinergikan bersama pelawas. Radix juga bertindak sebagai karminatif (penolak angin) amat baik untuk mereka yang menghadapi gastrik dan ulser. Radix baik untuk keseimbangan hormon wanita agar tidak dingin bersama suami.


PRODUK TERSEBUT MAMPU MEMULIHKAN SAKIT PINGGANG ANDA SEKIRANYA DIAMALKAN BERTERUSAN. INSYALLAH.. hubungi saya sekiranya anda mahukan produk RADIX ini...

tips-tips berikut ialah untuk membantu memulihkan sakit pinggang yang anda alami:

1. Jangan duduk terlalu lama (pastikan setiap setengah jam anda berdiri atau berjalan selama beberapa minit.)
2. Amalkan senaman khusus untuk pinggang setiap hari atau 3 kali seminggu.
3. Urut refleksi tulang pinggang pada bahagian tapak kaki keras-keras.(Refleksologi)
4. Tumbuk halia bersama asam jawa dan oleskan di bahagian pinggang yang sakit sebelum tidur. Ia akan membantu melegakan rasa sakit pinggang anda.(Ubat petua)
5. SUPER KINO juga membantu sekiranya anda melekapkannya selama 3 malam berturut2.-anda boleh dapatkannya di Cosway (Ole-Ole)seksyen 18 shah Alam.(Bekam Moden jepun)
6. Bagi yang Islam... boleh juga mengamalkan doa ini.
"Bismillah 3 kali. Aaudzubillahi waqudratihi min syarri maa ajiidu waa uhaziiruu." 7 kali. sambil meletakkan tapak tangan anda ke pinggang( baca satu set sebanyak tujuh kali bacaan. buatlah dalam 3 set-angka ganjil)... insyallah ia akan memulihkan pinggang anda dalam masa yang singkat... buat berulang kali setiap kali pinggang sakit.
7. Anda boleh juga letakkan ubat Klinik jenis MENZA. ia boleh didapati di klinik atau farmasi. MENZA -UBAT SAKIT OTOT ATAU PINGGANG.- ia akan melegakan anda juga.


demikianlah 7 tips yang pasti berguna untuk anda. selamat mencuba!

Tiada ulasan: