The Alien - Link Select

Isnin, 9 Jun 2008

gym

GYM FITNESS. Fuh... sejak aku join gym kat Subang ni.. aku rasa ada power sikit body ayng selalu lemah-lemah kebelakangan ini. mujurlah si kajol bawa aku sekali dalam program kuruskan badan dia tu... best nak mampus wa cakap lu! Dalam Gym Celebrity fitness ni semua peralatan tu memamng lengkap gile! Sauna basah and sauna kering pun ada... Part sauna tu yang best gile tu... yang lain tu oklaa... bayaran sebulan yang aku kena langsaikan ialah RM 150... kira berbaloi gak laa... so.. aku akan ke situ seminggu 3 kali di bawah nama adik si Kajol. so... petang aku akan ke sana berjalan kaki dari rumah di Kg. Pdg Jawa ke stesen komuter pdg Jawa ....terus ke Subang stesen dan jalan kaki lak ke fitness centre tu.. memang seronok nak letihkan badan kat sini.. awek2 pun cun2.. ada Yoga and senam Aerobik kat sini... di lengkapi dengan coach yang memang tough2 gile babing!... paling aku suke kesini sebab ..aku pi ngan kajol.. hehehe.. dia pun dah kurus sikitla.. sejak dia ikut program kuruskan badan Amway tu 3 minggu lepas .. memang banyak perubahan.... alhamdulillah.. tercapai lah cita2 dia nak kurus.. hehehe.. lepas ni boleh la dia pakai seksi2... hahahaha... Anyway semalam...isnin.. aku hadiri satu majlis perpisahan dengan KP. Aku tak pi awal...sebab aku nak part makan je.. heheheh( lapar wooo) so... amsa aku tiba semalam... aku nampak Apek tengah mengalunkan sajak perpisahan di atas pentas yang berhadapan dengan Pyramid kaca Ptar1. memang tangkap syahdu dan lentok gile laaa dia tu... jiwang tul mamat tu... au yang jiwang ni.. takdelah macam dia.. hehehehe... lepas tu KP pula buat ucapan... siap berpantun2 lagi tu... then time makan memang best sgt!.. ada sate dan ada minuman kegemaran aku... kopi pekat panassss! kaw2 punya! walaupun hari sisnin adalah Waterday aku... yang mana aku takleh minum minuman manis2 ..tapi aKu langgar juga waterday aku... hahaha... bantai and sental sate tu puas2.... aku kenyang kan main lagi wooo... lepas tu adalah upacara salam2 perpisahan... sempat la salam datuk VC Uitm.... okla dia tu... big boss aku gak laa.. aku balik je umah ..solat and prepare to gym...
hari ahad tu aku nagn FD pi KLCC nak jumpa si Firdaus ariff... alaa... si penulis sayap adinila tu laa... FD punya main gabrah nak jumpa mamat ni(FA). Hahaha... aku gelak sepanjang jalan tu yang tak tahan tu... aku rileks je nak jumpa mamat ni... bukan apa...kata si FD ni... si FA tu memang jenis yang serius gile.. takleh main2 katanya... tak huha2 laa maksudnya.. aku tgk bila aku jumpa si FA tu .. selamba je dia.. biasa je... tapi bakat penulis tu memang memancar2... hahaha.. tu yang aku respek ngan mamat ni... sebenarnya aku nak ajak si fadli sekali ... alaa penulis Saga Horizon tu... memang sayang betul tak dapat jumpa dia.... aku msg2 tak dapat..tak balas2... rupanya... dia tak pakai hp tu.. dah kena curi katanya.. takpela.... sabar jela..(royalti SG tu kan ada ... beli satu laa weeii wahai Bro Fadli..)hihihihi... Kami bincang2 pasal sai fai kat FC sambil2 minum.. hehehe. sempat juga si FA tu tayang sikit keje2 novel dia... oklaaa ... aku pun takde macam dia... aku takde laptop ..hehhee dia ada senangla... FD pun ada.. aku problem sikit...so aku buat semua tu kat opis.... hihiihi
Anyway.. masa aku kat Jb hari tu... aku jumpa somebody.. dia adalah salah seorang chatters aku laa... Seorang ibu yang seksi.- aku bagi gelaran ni kat dia... memang seksi laa ibu sorang ni... tambah2 lagi wajahnya tu memang jenis yang cantik dan menggiurkan lah bagi aku seorang lelaki normal. hihiiihi.... anyway... masa dia jumpa aku tu.. dia bawa anak dia sekali. (Kiut anak dia) aku suka tgk anak dia yang memang cergas dan cerdas... lasak lak tu.... First time aku tgk dia... memang aku suke jenis pompuan macam dia. Itu sudut lain, dan bila memikirkan bagaimana dia boleh jumpa aku kat Mall tu tanpa pengetahuan suami dia... Aku agak terkejut gak... namun inilah dunia sekarang.... ada suami, carilah betina lain kat luar... ada isteri, isteri cari jantan kat luar... tapi aku taklah salahkan dia 100%... ada macam2 faktor yang menajdikan dia macam tu... salah satu yang penting ialah Iman tipis dan kurangnya pengetahuan agama yang jitu dan power laa... Usah cite lah apa yang berlaku hari.. aku sendiri malas nak cite ... hahah.. tapi aku nak cite bagaimana isteri2 zaman sekarang ni dengan mudahnya berpaling tadah pada suami... kesian si suami tu... aku sendiri tak nak menghukum sapa2 secara membabi buta... biar lah Allah yang menjadi hakim tentang hal2 seperti ini... aku just anggap dia adalah kawan yang sporting gile!...

1 ulasan:

fadz akiti berkata...

emm, blm ah dapat royalti... isykkk... wa miskin laaaaa..

eh, lepas ni jgn lupa ajak gua, emel tau!